f L Y D I A E D R E E N A: 4/1/11
W E L C O M E too my OFFICIAL PAGE !! LYDIA EDREENA ! PRINCESS TELLING STORIES~~

yesterday was HISTORY, tomorrow is a mystery, today is a gift that's why it's called "present"

Friday, April 29, 2011

happy birthday lydia ! ;')



HAPPY BUFDAY LYDIA !

hahahha..wish kat diry sendiry kan ! kau dah tua lah ! oh shit ! oh no !! tak mao buleh x???
LYDIA EDREENA BINTI ADANAN !! 30 APRIL 1991 :))
UMY ! SELAMAT ARY BERANAK YEH ~~ EHEHEHHE .. tanpa umy enna takde kat dunia nie :) LOVE YOU SO MUCHHHH!!!

Thursday, April 28, 2011

kArOOK mmg HarOOK !!!



hey hey KAROOK lagy laa with my kaka-kaka manees~~~ heehehe
aku dala tengah BUHSAN kan?! pe lagy layan dowg laa kn! hahha aqu lau karook akq suke karok dgn owg yg leyh HARUK jek!! hahaha


THE BEST SINGER LAH!!!!


CREDIT TOO MAYA SURIA & NORHIDAYU!!!!


bawu balek dary karook kat E-bOx bukit Jalil! haha.. kat cni best sebab ade LADIES NITE !! HAHHA.... KAU ADE ?? murah sikit lau ladies nite ne!haha.. karook sampai pagi laa kau!!! salu lpk kat e-Box sbb sound dy best cam REDBOX !haha ! plus murah! cume xupdate lagu baruw jek! plezzz lah E-boX majulah kedepan!!hahaha


nk tengok ke pnyanyi TERHEBAT ne x?? HAHA ! mensyesal lau xdgr!! huhu JOM USYA JAP!
lau kowg nk dgr please tutup lagu aqu yg sedap kat bawah tuu! jeng jeng !


FIRST SINGER : LYDIA EDREENA
p/s: jgn gelaak k ! sorree aq sumpah xsedap! hahha




sorry , malas nak rotate video !bhahahhahhaahahha =P

ENJOY OK!!

video



video




video


SECOND SINGER : MAYA SURIA



video




THIRD SINGER : NORHIDAYU



video


hahha video ne mamat mintak bil kacau lah !! hahah seb bek kau JAMBUU !! huhu

video


dah stat KILLER !!




ALA-ALA NING!! HAHHAHA ! DOWG MMG KILLER!!!



video

manyak lagy video lah ! malaz upload sebab sume sedap2!! hahah & video under 18 !! hahaha juz be it SECRET!!! wekkk

mood NOW :



Wednesday, April 27, 2011

follower ke-200

itu dye follower yg ke-200 saya!! yeay!


ANIS NORHANA




thanks yeh!! heheh takde hadiah la~~hehehe

thanks juga kepade follower blogie lydia yeh! i'm appreciate wif y'all!!


LOVE YOU ALL!!!

Tuesday, April 26, 2011

BOSAN !



hey hey ~~


buhsannyer~!!! malas ! buhsan ! malas ! buhsan !

cuti sem dua bulan ne sedih jek , coz lps ne da sem akhir twoz practical!peh ! xbestnye berpisah dgn kwn2 ! ala , sedey !!! :(
lepas ne ad kawan bawu ! mule idop bawu !! ala ~~ ermm :( (xsuke) :P
so kijew jela partime ne kan! ade gak wet pokeet !!bhahahahahaha...



LYDIA lagy bape ary jek kau nak 20 tahun! wahhhh tak sangka aku da besa !hahahahha
(ayat yang kurang memberansangkan )hahhahaa..



juzt counting !! 3 days lagi!!!



20 YEARS OLD!!??? argghhhhhhhhhhhhhh

terime lah kenyataan yang kau da tua ea!hahhahahah..

end~

Monday, April 25, 2011

testing testing~~




ehem ehem ~



name saya lydia~~heheheehe



saya budak baek tao!




saya nak tunggu FOLLOWER yg ke-200 bloggie saya!



tak saba rasenyer~~ papaiiii~~~~~~~~~

Friday, April 22, 2011

finally ~~



hey hey ~~
hip hip hooray ~ akirnye aku n membe-membe seperjuangan aku lee phing, prasad, nuratikah, nur amalina, awie, ai ny , & menaka (dax kls ) da abes tamatkan study ~~huh =_= selesay juge yeh kawan-kawan!! sayang korang tauk!!! lps nie mesty mish kat korang sume !!!errmm..tp bwu abes blajar jek, praktikal lum lagy yeh!! jgn perasan.. masih ade keje lagy y perlu diselesaikan~~ peh!! malasnye~~ (kau memang!!)lambat lagy kau nk pegang segulung diploma in HUMAN RESOURCES kau tuh! haha..actlly, december ne aku GRADUATE! tapy x!! taun depan!alahai lamenyer~~~sebab aku kan budak modular, so lmbat skit lah grad walaupun blaja cepat...hahah kre yg sebaye ngn aku sume junior,.aku kre masuk awal lagy drp dowg sbb tuu abs cepat!ahhaha..xsaba rasenye nak grad! aku tgh pening ne tmpat praktikal aku sume tak approve2 agy..ntah ap ntah dowg buat aku pun tatao..alahai...~~





urmm mcm mne laa kan masa depan aku??cerah ke tidak yeh??hahaha..tatau nak ckp ap sebenarnye~~lepasne xlame lagi umo nak 20~~ dah nk dekat dah aku melupekan zaman belas-belas aku!wah sedihnyer~~~ tanak dua puluh-dua puluh leh x??ala bley lah! hahahha (gila kau)







tapy sebenarnye tak sabar nak 20-20 ne..hahahha..ade life 20 ~~huhhuuhu..



TAPY!!!!



lau 20-20 ne lah kene cary makan sendiry ~alahai..lps ne dala nk kawen kan??kene lah cary duwet yg bnyk ! oleh dengan itu, KERJAYA kne ad !!! wa kne ad CARIER der, lau wa xad CARIEER macam mane der nak makan~~hahahha (ayat rempit yeh!) t kene beli macam-macam tok diry sendiry! lau dapat laki kaya ! tak pyh nk ckp laa ~senang ! tp payah plak dpt mertua yg kaki memilih!hah tuu yg aku tanak!!! macam anak laki dowg bagus sgt jek an an an an !!setuju x??hahahha..






lepas tuh da kawen, dapat pulak anak yg kuat makan mcm papa dy!n kuat minum macam mama dy!!arghh abes lah!!mati aku~~hheheehe





HAHHA!..abes lah pening plak bile aku memikrkannya, rase cam tak leyh time jek nak TUA!!haahah padan muke~~lepas ne umur da meningkat, after praktikal aku harap pasne aku akan dapat kerjaya yang baik n harap2 zizi aku dapat cepat2 kawini aku~~hehehe harap2 lah dia dpt jd y terbaek tok aku!! amin.....


hope yaa~~~ apa yang aku inginkan tercapai~~~wehaaaaa :)






Saturday, April 16, 2011

tutorial~~



eh eh korang ~~ aku malas nak wat tutorial sebab aku xpro..hahah korang pengguna blog mesty nk gune template macam-macam kan??betul tak??hah ne ade beberapa web template yg korang leh try! ne pown yg aku slalu guna, and from sumber jeritanblog.blogspot.com! post2 dy sume best ok!! korang try tauk!!


untuk sape-sape jek :



for gegurl pulak kan kan !



for boboy pulak kan kan !


hah korang try la melawat-lawat web ne k! mesty syok ! & korang ade macam-macam idea nak buat later~~ enjoy k!!
(sebenarnye malas nak ingat web2 ne..sebab tulah wat post gedik macam nie)

reboonding! ohh rebonding~~



my new KIDDO !!!





alahai ~~ bawu jek lps balek dr salon.. argh..pnat cikk oiitt~~~ menunggu..hhaha..gegatal sgt kan membebel ambut mcm ap..nk ptong laz2 rebond..tah pape lah kau lydia oiii!! nk kaler, muncheet tak bagi..katenye t ambot lagy wosakk..so enjoy the rebonding again...huh~~ menyampah ! eh eh eh kau kak tuuutttttttttt... kau ne bajet lah swoh aku wat tuu wat nee...td kate promotion..! tapi mintak lebey ! haprak mak kau!!! hahah..tapy aku layan jela kau ! kesian kat kau sebenarnya..hahahhahaha.. chill~~~






















i love my NEW KIDDO !!



lady pink tajuk post sebenarnye ~~hahhaha..

Thursday, April 14, 2011

LOVE MY KIDDO!!


MY LOVELY KIDDO !!











MISS MY BLACK EWO!



















CURLY EWO!! OHH



















RED BLOWISH!!

OMG!









CURLY PART TWO!





















NOWW!!


tatao nak wat pe pas ne ?? ingat nak kaler agy ! tapy abeslah rusakk rambut ~~ asyk2 kene buang wet tok TREATMENT rambut!! grr.. if pendek oke tak??HAHAH

MISH MY KIDDO OK!!!